2015. szeptember 14., hétfő

2015, Harmincadik hét

Ez a hét a Duckers hete! A dobogó legfelsőbb két fokán az ő dalaik szerepelnek. Az első a Rockin' At the Wild Bounce a legfrissebb Lakeside Weekend-ről, míg a második az Angel Heart, amit a 2013-as Cadillac Ranch-en adtak elő. Ez a két dal összesen 6 youtube like-ot is kapott.
A Spanifer Rodeo volt már első, második, de harmadik még sosem. Most a The train kept a Rollin' című daluk került fel a dobogó harmadik fokára.
Pár perc megtekintéssel csúszott le a negyedik helyre a Pedrofon és a Bibop Lulu. Ha a nézők kicsit türelmesebbek, most övék lenne a harmadik hely.
Új együttes debütál a Napi Rock and Rollon. A Vasmacska egy nőkből álló rockbanda. Első itt megjelent daluk a Meghalok, hogyha rám nézel rögtön az ötödik helyen debütált. Látjuk még őket.
A Naked Truckers és a Big Boobs az idei év nagy lopakodója. Mindig ott találjuk a listán valahol, most éppen a hatodikak.
A Redneck Roadkill-nek is jó hetei vannak mostanság, nem elég, hogy az új lemezük is megjelent, ráadásul még a hetedik helyre is felkerültek a Truck Drivin' Man-nel. Az idei Lakeside Weekenden hanzott el a dal.
Egyenlő megtekintés mellett hosszabb megtekintési idő miatt a nyolcadik a Flying Times és a Cuncimókus, az előző hét nyertese. Ez is az idei Lakeside Weekenden lett rögzítve.
A The Hot Road Rockabilly Band idén szendergett, csak most kerültek fel a listára a múlt héten. A Little Richard most a kilencedik.
A Huszadik helyen a CHEVROMANDALA Transit Ride-ot találjuk a Maybellene-nel, amit Elvis 80. születésnapján adtak elő.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése