2014. december 19., péntek

2014, Negyvennyolcadik hét.

Az idei nagy Mystery Gang közönségkedvenc a Kínzó vágy volt, de ezen a héten az elsőséget az all-time kedvenc, a Peggy Sue vitte el.
Megtekintések számában alig maradt el a második helyen a CHEVROMANDALA Transit Ride One-sided love affair-je a Peggy Sue-tól, ám megtekintési időben fölényesen le is győzte azt.
Ha már említettük a Kínzó vágyat, itt is van a harmadik helyen.
A Micsoda borzongás a Mystery Gang kettes számú közönségkedvence 2014-ben, a héten a negyedik helyen található.
Rég hallottunk már a Pedrofon-ról, most egy Ifával érkeztek az ötödik helyre a hegyről.
Az utóbbi hetek nem múlhattak el The HepCats és a No Rockin' Shoes nélkül, amire talán magyarázat a ma esti koncertjük a Könyvtár Klubban. A hatodik helyen találjuk őket a héten.
Olyat láttunk már idén, hogy egy együttes (rendszerint a Mystery Gnag) triplázni tudott, de olyat, hogy kettő is, alig. Ezen a héten ez a bravúr a Chevromandalának sikerült. Hetedik helyen a Heartbreak Hotel, nyolcaik a Don't Be Cruel, amit Elvis by Tommal közösen adtak elő a Dunakeszi-i Jampec Partin.
Kilencedik helyen találjuk az Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live-ot, amint a Jailhouse Rockot adták nekünk elő az idei születésnapi bulijukon.
Idén a legjobb 16 között résztvevője volt a Rock and Roll Kupának, de úgy tűnik jövőre nem siekrül beférkőzni a legjobbak közé a Group'n'Swing-nek. Nagyon rég kerültek fel a listára, ezen a héten is csak a tizedikek az Americanoval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése