2014. december 9., kedd

2014, Negyvenhetedik hét.

A Mystery Gang visszatért az élre. Ebben a jó öreg Peggy Sue volt a segítségükre.
A dobogó második fokán hosszabb megtekintési idő miatt a The Prison Band. Egy régebbi videó került fel a listára a héten tőlük, ami a Tenessee Zipet és a Rock Therapy-t tartalmazza, és ami nemrég Rock and Roll Kupás jutalomvideó volt.
A Nyughatatlan nem gyakran szerepel a Napi Rock and Roll oldalán, de most sikerült felkerülniük a harmadik helyre a csíkos nótával, amit a hatvani Wildcat Nighton adtak elő. Csak pár perc megtekintési idővel maradtak alul a Prison Banddel szemben.
Csupán egyetlen megtekintéssel csúszott le a dobogóról a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service. A listára felkerült dal a Let's have a Party volt, ami szintén Rock and Roll Kupás jutalomvideó. A Redneck Roadkill az ötödik helyről kérleli a hölgyeket, hogy szánják rájuk a szerelmüket.
A Takáts Tamás Blues Band mostanában gyakran lát ufót. Illetve nem is ők, hanem a Jeti. Kicsit zavaros a sztori, de a dalból kiderül a lényeg. Az ufót lát a Jeti a hatodik.
Mostanában nem telhet el hét a The HepCats nélkül, akik 19.-én rendezik nagy karácsonyi koncertjüket. Legnépszerűbb számuk, a No Rockin' Shoes a hetedik.
A Flip, Flop and the Flyers is ritkán kerül fel a listára dacára a Rock And Roll Bajnokságban elfoglalt jó helyezésüknek. Most mégis ők a nyolcadikok hosszabb megtekintési idő mikatt.
Fenyö Miklós háttérvokálja nagyon népszerű lett az elmúlt hetekben, most is jók voltak a lányok a Kroko-dilivel a kilencedik helyre.
A Redneck Roadkill duplázott a héten, a Truck Drivin' Mannel sikerült elcsípni a tizedik helyet is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése