2014. augusztus 5., kedd

2014, Huszonnyolcadik hét, Rock and Roll Bajnokság.

Avagy az Elit hete.
Egy zenekart leszámítva (a The Prison Band-ről van szó) csak és kizárólag az első öt helyen lévő zenekar szerzett pontot. Habár a lista a múlt héten még kicsit másképp nézett ki, mivel a B'15 Rockabilly Band egy nagy lendülettel került be most az első ötbe, megelőzve a hetek óta remekül szereplő CHEVROMANDALA Transit Ride-ot is.
Az élen természetesen a Mystery Gang, ahogy megszokhattuk. Mögöttük jutott pont a Pedrofon-nak és a Flip, Flop and the Flyers-nek is.
Huszáros roham ide vagy oda, az első három pozíciója megingathjatatlannak látszik, csupán a Pedrofon és a Flip Flop and the Flyers sorrendje kérdéses.
A középmezőny élén azonban még bármi megtörténhet, A Fifty's Heaven, a Redneck Roadkill és a Rockin' RockCats csak pár pontra vannak egymástól, és mögöttük sincsenek nagyon elmaradva, a külömbség egy hét alatt ledolgozható.
A Prison Band videói utoljára a 11. héten kerültek be az első tízbe, és félő volt, hogy a népszerű banda nem kerül be jövőre a 16-os keretbe. Most azonban sikerült nekik pár pontot szerezni, és elindultak felfelé a listán ők is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése