2014. május 29., csütörtök

2014, tizenkilencedik hét.

Az új album meghozta a várva várt sikert a Rockin' RockCats számára - a Napi Rock and Roll oldalán mindenképpen. A tizenkilenceik héten ők végeztek az élen -nem is kis fölénnyel- Az 58-as szakadt Chevy című számukkal. Külön plusz, hogy ez a szám saját szertemény, nem feldolgozás.
A Cevromandala érdemei sem kisebbek a második helyen, mert a Don't be Cruel-lal, és elvis By Tom segítségével sikerült a harmadik helyre szorítani az elmúlt hetekben listavezető Mystery Gang-et, és a kínzó vágyat.
A Rockin' RockCats duplázni tudott, a negyedik helyen található tőlük az Ocelot Creeper -szintén saját szerzemény.
Az ötödik a 2013-as Lurdy házas találkozón készült videó. Időközben már elérhető a 2014-es is.
A Mystery Gang azért erősen jelen van a listán ezen a héten is, a hatodik a Megőrülök érted, ami a 2013-as komáromi amerikai autós találkozón lett rögzítve.
A The HepCats mostanában nem nagyon szerepelt a listán, de a banda rajongói ezen a héten a hetedik pozícióhoz segítették őket a klasszikus No Rockin' Shoessal.
Az ország talán legújabb Countrybandája a Redneck Roadkill a nyolcadik -kilencedik helyen található. A Give me all your lovin' és a Little miss honky Tonk játszott ebben a helyezésben közre.
A Mystery Gang csak odatette magát ezen a héten is, habár az első helyet nem sikerült megcsípi, de egy mesterhármas azért elég ok az örömre. A harmadik dal a bandától a tizedik helyen a lista örökös tagja a Peggy Sue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése