2014. május 20., kedd

2014, Tizenhetedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Habár nem az első helyen végzett, a Mystery Gang ezen a héten is a legtöbb pontot gyűjtötte össze, tévolodva ezzel a második-harmadik Flip Flop and the Flyerstől és a Pedrofontól.
Ez utóbbiak külön versenyt vívnak a dobogó második helyéért. Messze van még az év vége, nem lehet kijelenteni, hogy a dobogóért más nem szállhat harcba, de ez a három együttes határozza meg ez év első felét, ez tény.
A középmezőnyben ezen a héten igen élénk volt a mozgás. Az Ed Philips and the Memphis Patrol katapultált a hatodik helyre egy listaelsőséggel, amit, mint az utóbbi hetekben látható volt, igen nehéz elvenny a Mystery Gangtől. A banda megelőzte a múlt héten frissen listára került Redneck Radkillt, nem sokkal a Hepcats mögött ált meg.
Két videóval szerepelt a listán a B'15 Rockabilly Band is, ez jót tett a helyezésüknek, feljöttek a nyolcadik helyre. Mögöttük a Duckers is aktív volt a héten, sikerült a jó öreg Takáts Tamást beelőzni.
A lista alsóbb szekciói nem változtak, továbra is a Rockin' RockCats az utolsó, aki befér még a jövőévi Rock and Roll Kupa keretébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése