2022. december 31., szombat

Rock and Roll Kupa 2022 - Döntő - eredmény

Egy éves küzdelemsorozat ért ma véget. Az idei kupa döntőjében a Lázadók és a Dynamite Dudes mérkőztek meg egymással, hogy eldöntsék, kinek vannak a legaktívabb rajongói. A Lázadók 9.-ként végzett a 2021-es Rock And Roll Bajnokásgban. A legjobb 16 tagjaként egyenes ágon jutott be a kupába, osztályozót sem kellett játszania az együttesnek.
A csoportkörben magabiztosan nyerte az A csoportot a Pedrofon előtt. Az egyenes kieséses szakaszban a szintén hatvani Rockin' RockCats és az Ed Philips and the Memphis Patrol legyőzése után jutottak a döntőbe.
A Dynamite Dudes nem került be a legnépszerűbb 16 zenekar közé 2021-ben. De mivel szerepelt a kupában, így osztályozót játszhatott az idei indulásért. Az osztályozót olyan magabiztossággal nyerték, hogy látni lehetett, idén az együttes komoly dolgokra készül.
A csoportkörben tovább folytatódott az együttes jó szereplése, senki sem kapott annyi szavazatot, mint ők. Végül a Duckers előtt az első helyen zártak.
Az egyenes kieséses szakaszban a Fifty's Heaven-en és a Jerry Lee's Rock and Roll Service-en lépett túl a duó.
A döntőben hamar vezetést szerzett a Lázadók, 7:2-re, majd 10:3-ra húztak el. A Dinamikusok 11:11-nél egyenlíteni tudtak, majd a végeredmény 49:15 lett a javukra. Ezen felül egy Fair Play díjas szavazatot is leadtak az ellenfélre.
A jutalomvideó ezúttal egy nem olyan régi felvétel lesz, a Secret Agent Man idén Márciusban került rögzítésre.
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a szavazatát és a támogatását. Még nem derült ki, hogy kik lesznek a 23-as Kupa indulói, de a szavazatokra nekik is szükségük lesz, szóval remélem jövőre mindenki toivábbra is szavazni fog!
Boldog új évet kívánok a Napi Rock and Roll minden egyes látogatójának!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése