2020. március 2., hétfő

2020 Hetedik hét

Megszerezte idei első listaelsőségét a Roll' Skate Boogie. Ebben a Lakeside Weekend-en elhangzott Monday Morning volt a segítségükre.
Előkelő helyen a pécsi Flip, Flop and the Flyers. A Wanderer a 20. Lakeside-ról a második.
Holtversenybe botlnk a harmadik-negyeidk helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt a Dynamite Dudes -é és a Bad Moon Rising-é a harmadik hely (szintén a Lakside-on készült a felvétel). Negyedik így a Pedrofon és az első számú daluk, az Ifa megy a hegyen lett. Mondanom sem kell, ez is a Lakeside Wekeenden került rögzítésre.
Egy újabb holtverseny következik, a megtekintési idő alapján a Pedrofon másik dala, az Ifa megy a hegyen-nek egy másik verziója csípte meg az ötödik pozíciót. Hatodik a Rockin' RockCats és a Motoros.
Idén elsőzör szerepel a listán a Redneck Roadkill is. Az első lemezük legnépszerűbb dala, a Dolly a klónbáránka a hetedik.
A hét harmadik holtversenye a nyolcadik-kilencedik helyen köszün szembe. A megtekintési idő alapján a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service-é a nyolcadik hely a Great Balls of Fire-rel, a kilencedik a Zorall zenekar-tól a Ha volna két életem. Mindketten először szerepelnek idén a mgtekintési listán.
A listát a Mystery Gang és a Baby That's What I Like zárja.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése