2020. február 4., kedd

2020, Második hét

Allisson Guimarães Santos (a.k.a. Big Bull & His Selfish Band) with his first video on Napi Rock and Roll won this week. The Moving On is on the top of the watch list. The video got a like on youtube as well. Allisson első dalával mindjárt megnyerte a heti nézettségi listát. A Moving On kapott egy youtube like-ot is.
Második az osztrák The Ridin Dudes a Dream Lover című dalukkal a Lakeside Weekend-ről.
A dobogó harmadik fokán a Pedrofon taláéható legnépszerűbb felvételével, az Ifa megy a hegyennel, szintén egy Lakeside-ról.
Negyedik a B'15 Truckabilly Trio és a Ne ébressz fel a komáromi N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról.
Hosszú idő után sikerült eljutni egy Tom White & the Mad Circus koncertre. Itt hangzott el a Baby Let's Play House, a hét ötödik legnézettebb videója.
Hatodik ismét a Ridin' Dudes. A (You're the) Devil in Disguise különlegessége, hogy a banda nem a szinpadon adta elő, hanem a sátrak közt jammelve. Egy youtibe like-ot itt is kiosztottak a nézől.
Holtveseny alakult ki a hetedik-nyolcadik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt Elvis és az If I Can Dream a hetedik, míg a Motoros a Rockin' RockCats-től a nyolcadik.
De itt még nincs vége a holversenyek sorának. A 9.-10. helyen is szembejön egy. Itt a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising jött ki jobban, a listát így a Vasmacska zenekar és a Meghalok, hogyha rám nézel zárja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése