2019. július 1., hétfő

Rock and Roll Kupa 2019, csoportkör félidei eredmények

Elértünk, sőt el is hagytuk a csoportkör félidejét. Ilyenkor szokás szerint egy kis összefoglaló következik az aktuális állásról.

A csoport

A csoportot a Fifty's Heaven vezeti 9 ponttal és 44 szavazattal. Ez az egyetlen csoport, ahol mindegyik zenekar nyert mérkőzést, tehát a második-negyedik helyezettet a szavazatok szá,ma dönti el. Emiatt a sorrend a következő: Mystery Gang, Leonardo Pickup Trio és Madarak Házibulizenekar. Hogy közülük ki jut tovább, az még a jövő titka.

B csoport

Ebben a csoportban sokkal egyenletesebben oszlanak el a pontok. Nem meglepő módon az élen a Pedrofon áll. Második helyen a B'15 Truckabilly Trio, harmadik a Tom White and the Mad Circus. Ha belehúznak, még van esélyük megcsípni a továbbjutást értő második helyet. A negyedik helyen a nyeretlen, sőt eddig még szavazatot sem kapott Roll Skate Boogie.

C csoport

A csoportben nincs egyértelmű vezető, A Rockin' RockCats-nek és a Jerry Lee's Rock and Roll Service-nek is 6-6 pontja van, habár az utóbbinak van több pontja. Harmadik helyen a korábbi kupagyőztes Pedro and the Dogboomers áll, a csoportot a Duckers zárja, 24 szavazattal.

D csoport

Nem kérdés, hogy a csoportot a (minden csoportot tekintve) legtöbb leadott szavazattal a Nemcsak Berry vezeti. Nemcsákék megnyerték az elmúlt két évet, és úgy tűnik, idén is egyenes útjuk lehet a döntőbe. A kérdés itt is az, hogy ki fog tudni továbbjutni a csoportból. A Redneck Roadkill erre az esélyes pillanatnyilag, de a harmadik Dynamite Dudes számára sem reménytelen a helyzet. A Forró Rágógumi csak két szavazatot kapott, azt hiszem az ő feltámadásukra már kevés a remény.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése