2018. november 13., kedd

Rocka nd Roll Kupa 2018 - csopotrkör végeredmény

A csoportkör tartogatott izgalmakat idén.

Itt van mindjárt az A csoport. 

A Mystery Gang a legnépszerűbb zenekar a csoportbanm ehhez kétség sem férhet, de a szavazatok nem jönnek a kupában. A Továbbjutás sajnos nem is sikerül nekik. Aztán itt van még a B'15 és a Prison Band, akik közül igazán nehéz választani. Végül az utolsó körben dőlt el a küzdelem a B'15 javára, akik a csoport második helyét szerezték meg.
A csoportot a Fifty's Heaven nyerte meg, kimagaslóan a legtöbb szavazattal nemcsak a csoportban, de az egész csoportkörben. A MG pont nélkül búcsúzott.

A B csoportot nyugodtan hívhatjuk halálcsoportnak.

A Nemcsak Berry és a Pedro and the Dogboomers kiélezett küzdelmeket folytatott a 2017-es idényben, mellettük a Pedrofon szerepelt a csoportban, akik híresek arról, hogy külön felkérés nélkül is sok szavazatot kapnak. Negyedikként a Tom White and the Mad Circus (figyeljük majd őket az X-Faktorban!) került a csoportba. Nem meglepetés, hogy a NB vitte el az első helyet. Második a Pedrofon lett, miután a dogboomers kicsit visszavett a tempóból, ami a koncerteket illeti, és ez meglátszott a szavazataik számán is.

A C csopportban sem a legesélyesebb jutott tovább.

Ha a Facebook like-okat nézzük, akkor a Dynamite Dudesnak kellett volna megnyerni a csoportküzdelmeket, de nem ez történt. Habár több szavazatot kaptak, mint a másodikként továbbjutó Jerry Lee's Rock and Roll Service ők zárták a csoportot. Harmadik a Forró Rágógumi lett, akik csupán 10 szavazatot kaptak, de ezzel két győzelmet is meg tudtak szerezni. Végül az első helyet a Leonardo Pickup Trio érdemelte ki, de az igazséghoz hozzátartozik, hogy az első közt pontatzonosság alakult ki, és csak a szavazatok száma döntött.

A D volt a "nyugicsoport" az idén.

Ide érkezett a legkevesebb szavazat. Habár a Stinky Rodders volt a csoport első helyén, amikor indultak a küzdelmek, végül kapott pont nélkül a negyedik helyen zártak. Őket oda-vissza megverte a Crazy Cat and the Blue Moons, így övék lett a harmadik hely. A továbbjutásért itt is komoly küzedelem folyt. A Rockin' RockCats és a Redneck Roadkill oda-vissza megverték egymást, így itt is a szavazatok száma döntött az utóbbi javára. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése