2018. szeptember 7., péntek

2018, Július

Szoros verseny alakult ki a hónapban az elsőségért. A verseny a Lakeside Weekend két első fellépője között zajlott. A Fifty's Heaven végzett végül az élen a Szakadt verda, nikkel álommal (4 yiutube like mellett), míg a második a Flip, Flop and the Flyers lett a Summertime Blues-zal. Nekik 3 like-ot osztott ki a youtube közönsége.
4 like-ot kapott a harmadik I Saw the Light a Redneck Roadkill előadásában, a dal szintén frissen lett rögzítve a Lakeside-on.
4 like-kal bíró, friss Lakseide-os videó az ötödik Hey Mr. Dj a Duckers-től is.
A hatodik helyet a Dynamite Dudes kaparintotta meg azzal a dallal, ami az utóbbi időkben a rajongóik kedvence volt, a Bad Moon Rising-gal. Természetesen ez is egy Lakeside-os videó, de egy korábbi évben készült.
A hatodik helyen egy kakukktojás, a Peggy Sue a Mystery Gang felvétele.
Visszatérünk a Lakeside-os videókhoz: A hetedik helyen a B'15 Truckabilly Trio videója, az Esküvő a 22. Lakeside-ról.
A nyolcadik Meghalok, hogyha rám nézel kapott két youtube like-ot is, az előadó a Roll' Skate Boogie, a videó a mostani Lakeside terméke.
Duplázni tudtak a Dinamikusok is, a Shake Rattle and Roll szintén az idei tóparton készült. Nevük mellett 3 youtube like található.
A havi lista tizedik helyén a Pedrofon és a lengépszerűbb felvételük, a 3000 megtekintésen is túl lévő Ifa megy a hegyen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése