2018. február 19., hétfő

Rock and roll Kupa csoportkör 2018

Lezárultak a Rock and Roll Kupa selejtezők, végleges a rock and Roll Kupa csoportkörének mezőnye. Sőt, időközben az első mérkőzés is lezejlott az A csoportban.

Az A csoportot bajnokságbeli elsősége okán a Msytery Gang vezeti. Második a B'15 Truckabilly Trió, harmadik a Fifty's Heaven, negyedik a Prison Band. A MG, habár rendszeresen a Bajnokság élén végez mégsem kap sok szavazatot a Kupában, úgy tűnik a rajongóik nincsenek nagy számban jelen a Napi Rock and Rollon. A továbbjutásra legesélyesebbek népszerűségük okán tehát a B'15 és a Prison Band, de ne felejtsük el, hogy itt a mozgósítás számít, és abban a Fifty's Haven már bizonyított.

2017-ben a D csoport volt a halálcsoport, a szavazatok több, mint fele ebben a csoportban lett leadva.
A két legtöbb szavazatot kapó zenekar most a B csoportban ismét találkozott. Lehet mondani, hogy kis túlzással a Nemcsak Berry - Pedro and the Dogboomers mérkőzés a Rock and Roll Kupa El Calssicó-ja. És akkor még nem is említettők a Pedrofont, akik a harmadik legtöbb szavazatot kapták az elmúlt szezonban. Mivel csak két együttes juthat tovább, itt véres csatákra és fájdalmas búcsúra nyílik kilátás. Nehét dolga lesz ebben a mezőnyben a Tom White & the Mad Circus-nak.

A C csoport favoritja a Dynamite Dudes (legalábbis a FB like-ok alapján), akik 2017-ben csak egy hajszálnyival meradtak le a továbbjutásról. Ha sikerül rákapcsolniuk, akkor felvehetik a versenyt a korábban a csopotkörből sikeresen továbbjutott Jerry Lee's Rock and Roll Service-el és Leonardo Pickup Trio-val. A Forró Rágógumi sötét ló, még nem szerepeltek a Rock and Roll Kupa csoportkörében.

A D csoportot a 2017-es év legjobban szereplő újonca, a Stinky Rodders vezeti, akik most debütálnak a Kupában.
A második Rockin' RockCats már négyszer jutott be a csoportkörbe, és 2017-ben tovább is jutottak. a legfényesebb múltja a Redneck Roadkill-nek van. 2015-ban övék volt a győzelem , 2016-ban ezüstérmesek voltak, míg 2017-ben a bronzérmet szerezték meg. Tőlük elvárás a továbbjutás.
A Crazy Cat & the Blue Moons is megjárta már a csoportkört, de továbbjutnia még nem sikerült.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése