2017. december 8., péntek

2017, Negyvenhetedik hét

Az idén alakult miskolci Rat Rod-tól az első Napi Rock and Rollon megjelent felvétel mindjárt a lista élén landolt. Az Acélváros régi Magyar rock klasszikus, kapott is egy youtube like-ot.
Második a Crazy Cat & The Blue Moons-tól a Baby Blue Eyes lett.
A harmadik-negyedik helyen a megtekintések számát tekintve holtvesenyt találunk. Hosszabb megtekintési ideje miatt a dobogóra a Whole Lotta Shakin' Goin' On került fel az idei Lakeside Weekend-ről a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service tolmácsolásában. Három néző adott like-ot a felvételnek a youtube-on.
Negyedik a The Stinky Rodders-től a Too Much Talkin' lett A Rockabilly Bang! fesztiválról.
A Pedrofon és a Rock and Roll is King rendszeres résztvevője a listának az utóbbi hetekben, most az ötödik a dal.
"A másik Pedro" zenekara, a Pedro and the Dogboomers is a listára került, a Házörző blues a hatodik.
Ezen a héten a hetedik helyig kellett várni, hogy a Mystery Gang nevével találkozhassunk. Mi más, mint a Peggy Sue található itt, ami ezúttal kapott még egy youtube like-ot.
A nyolcadik-kilenceidk helyen is holtversenybe botlunk. Ebből a nézettségi idő alapján a heti másik Mystery Gang dal, a Rip It, Rip It Up jön ki jobban, ő a nyolcadik, míg a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising a kilencedik.
A listát a Madarak Házibulizenekar zárja az Azok a boldog szép napokkal, ami a 2016-os Komáromi amerikai autós fesztiválon hangzott el.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése