2017. november 23., csütörtök

2017, Negyvenötödik hét

Az első helyen az I Know a Little végzett a Nemcsak Berry előadásában. A nézők két youtube like-ot is megszavaztak a dalnak.
Mi más, mint a Peggy Sue lett a második. Az előadó -nem nehéz kitalálni- a Mystery Gang.
A hét legmagasabb nézettségét produkálta a harmadik Americano a Group'n'Swing előadásában.
Negyedik a Sonny and his Wild Cows által előadtott I'm Lost About You lett a Rockabilly Hayride-ról. Pedro vendégművészként szállt be a produkcióba.
Holtversennyel találkozunk az ötödik-hatodik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt az ötödik a Redneck Roadkill és a Six Days on the Road lett az idei Lakeside Weekend-ről. Ráadásul itt is feltűnik egy youtube like.
Hatodik a Pedrofon előadásában a Rock and Roll is King lett.
Holtverseny holtversenyt követ. A hetedik-nyolcadik helyről is a megtekintési idő dönt, ezúttal a StarBugs és az Angyal javára.
A nyolcadik legnézettebb videó a héten a Nagyfenekű nők napja lett a Bravó Johnny tolmácsolásában. A nézők egy like-ot osztottak ki a videónak a youtube-on.
Rég találkoztunk már a Killer Diller Combo nevével. Sajnos a csapat feloszlott, de a nézők nem felejtették el őket. Így lehet, hogy a Be Baba Leba a csapat Lakeside-os fellépéséről most a kilencedik helyen tanyázik.
A listát a Blues B.R.Others Show zárja, a Sweet Home Chicago-val. A dal megtekintési ideje a nézettséghez képest kiemelkedő.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése