2017. július 14., péntek

24. Lakesdie Weekend, 2017, Vasárnap

A vasárnapi "levezető" nap is elérkezett sajnos, ami azt jelenti, hogy ismét elmúlik a remek fesztivál.
A napot az újonc StarBugs nyitotta. A banda nem olyan régen létezik, sokan nem is láthatták még őket élőben, most megmutathatták magukat a széles közönségnek.
Szilágyi Misi (a.k.a. Mitch Farty) legújabb projektje, a Mitch Fary and the Drunken sailors folytatta azt, amit a StarBugs abbahagyott. Cactusnak (akinek egyébként segítsége is adódott a konferálásban) kérdései akadtak a csapatot illetően, hiszen Dynamite Dudes logó volt kirakva a színpadra, és az együttes egy Tom White & the Mad Circus kisbusszal érkezett. Mondhatjuk azt, hogy a felléő valójában a Mitch White and the Dynamite Circus volt. :) Vagy ha úgy jobban tetszik, akkor a Tom Farty and the Mad Dudes. :)
Bevallom, soha nem hallottam még a Bravó Johnny-ról. Ehhez képest kellemes meglepetés volt a csapat, habár zenéjük nem szigorúan Rock and Roll vagy Rockabilly. A legkeményebbeket nem zavarta a folyamatosan szemerkélő eső sem.
A napot s már hagyományos Jam session zárta, amire a szúnyogok is nagyon kíváncsiak voltak. :D
Mindent összevetve egy remek kis fesztiválon vagyunk túl (sajnos), úgyhogy a következő cirka 350 nap ismét igen nehéz lesz a következőig.

További képek ITT!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése