2016. december 6., kedd

2016, Negyvenhatodik hét

A Dynamite Dudes a múlt héten leszorult a dobogó csúcsáról, de most sikerült azt visszaszereznie a Bad Moon Rising-gal.
A második Killer Diller Combo igen szoros versenyben volt a dinamikusokkal, ők a Rockin' Bones-szal szerepelnek a listán. Kaptak egy youtube like-ot is.
A szlovákiai Easy Blues nemrég került fel először a Napi Rock and Roll nézettségi listájára. Másodszorra rögtön az előkelő harmadik helyet sikerült megcsípniük a Hoochie Coochie Man című klasszikussal.
A Peggy Sue kihagyhatatlan a listáról. A Mystery Gang előadásában igazi örökzöld a dal, most éppen a negyedik helyre sikerült beférkőzniük.
A Killer Diller Combonak sikerült a mesterhármas, három dallal is bekerültek a listára! Az ötödik helyen a Trouble, hatodikon a Be Baba Leba.
A hatodik-nyolcadik helyen holtverseny alakult ki a megtekintések számában. Ilyenkor mint mindíg, most is a megtekintések ideje a döntő. Ezért a Be Baba Lebát a Mean Woman Blues követi (előadó: CHEVROMANDALA Transit Ride, akiket manapság már Peter Andorai & The Graceband-nek hívnak) végül a duplázni tudó Dinamikusok következnek, a Mess Around a nyolcadik.
A Pedrofon is műsoron tartja az Ifa megy a hegyent, az elmúlt hetekben rendszeresen találkozhattunk a dallal, jerlenleg éppen a kilencedik.
A listát a Rockin' RockCats zárja az Ooh! My Head-del, amit az EMAT after party-n játszottak el igen emlékezetes módon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése