2016. október 4., kedd

2016, Harminchetedik hét

A Pedrofon úgy tűnik teljes sebességre kapcsolt.
Hosszú idő után ismét sikerült megnyerniük egy heti nézettségi listát,így a listagyőzelmek számában holtversenyben áll a banda a Dynamite Dudes-al. A Lakeside Weekend-en hangzott el a Daisy című dal, ami két youtube like-ot is kapott.
Második helyen a Redneck Roadkill és a Halál a májra.
Az utóbbi hetek egyik legnépszerűbb dala, a Be Baba Leba (szintén az idei Lakeside-ról) a Killer Diller Combo előadásában lett a harmadik legnézettebb.
A Német The Tin Cans videója a We love what we do lett a negyedik. Ugyanannyi megtekintése volt mint a harmadik helyezettnek, de a mgedtekintési idő rövidebb volt.Ez a dal viszont kapott egy lik-ot a youtube-on.
A duplázó Redneck Roadkill lett az ötödik az I'll Be Gone-nal. Ők is kaptak egy youtube like-ot.
A hatodik helyen egy régi ismerős, a Peggy Sue a Mystery Gang tolmácsolásában. Az utóbbi hetekben szinte nem volt lista nélküle.
Egészen kimagaslóan sok, hat youtube like-ot kapott a Pedro and the Dogboomers felvétele, a Jégrock. Mivel négynél több a like-ok száma, ezért dupla pontot kap majd ezért a bajnokségban.
A bajnokság éllovasa, a már említett Dynamite Dudes ezen a héten a nyolcadik a Bad Moon Rising-gel. A Lakeside Weekenden készült felvétel szintén youtube like birtokosa.
Az előző heti listavezető ezúttal a kilencedik. A Surfin' Zhiguli és a Peter Gunn Theme az egyike annak a hat dalnak, ami az idei Lakeside Weekendről származik.
Ilyen dal a tizedik Ne ébressz fel is a B'15 Rockabilly Band-től.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése