2016. május 10., kedd

2016, Tizennegyedik hét

A héten a Dynamite Dudesnak sikerült az élre kapaszkodnia az Ain't Ever Comin' Home-mal (mi mással), sőt begyűjtöttek egy youtube likeot is.
Youtube like birtokosa a második helyezett Leonardo Pickup Trio és a Route 66 is.
A dobogó harmadik fokán a Roll' Skate Boogie és az Eszelős szerelem című dal található, mivel ez volt a héten a harmadik legnézettebb dal.
A negyedik dal előadójával most találkozunk először a Napi Rock and Rollon. A Got My Mojo Workin az EMAT after party-n hangzott el a the Silver Shine előadásában.
Az ötödik a női rockbanda a Vasmacska, és a Meghalok hogyha rám nézel.
A hatodik helyen egy hármas holtverseny található, amit még a megtekintéis idő sem dönt el teljesen egyértelműen, mert két dal esetén ez azonos.
Hatodik helyre került a Takáts Tamás Blues Band és az Ufót lát a jeti.
A Duckers-től a Trouble és a Crazy Cat & The Blue Moons-tól a Good Rockin' Tonight teljesen egyforma megtekintési idővel a hetedik-nyolcadik helyen.
Csupán egy perccel nézték tovább a Redneck Roadkill dalát, a Halál a májrát, mint a Fifty's Heaven-től a Folsom Prison Blues-t, de ez volt az, ami miatt a kialakult holtversenyben ez a dal szerezte meg a kilencedik helyet. A Fifty's Heaven egy youtube like-kel vigasztalódhat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése