2014. szeptember 18., csütörtök

2014, Harminchatodik hét.

A héten visszatért az Öreg Hölgy. Az Öreg Hölgy pedig nem más, mint Peggy Sue, akinek a leghitelesebb magyarországi emőadója a Mystery Gang. Kevésszer fordult elő idén, hogy győzni tudott "házon belül" a Kínzó vágy felett, ami ezen a héten a negyedik helyen található.
Közéjük ékelődve két videó a 13. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról. Egy a felvonulás kezdetéről, egy pedig a bikarodeóról.
Ötödik helyne a Magyar Rock and Roll megteremtője, Fenyő Mikós és a Csókkirály, szintén a komáromi amerikai autós találkozóról.
A Redneck Roadkill eltünt az utóbbi hetekben a listáról, de most ők is visszatértek. A Give me all your Lovin' a hatodik.
A Killin'Candy nemrég kerültek fel a listára, és azóra is tíz körömmel kapaszoodnak bele. A Secons Solution ezen a héten a hetedik.
A Wild One a CHEVROMANDALA Transit Ride-tól még a XXI. Lakeside Weekend-en hangzott el, és a banda időről időre felkerül vele a listára.
Kilencedik helyen a litán szintén nem túl rég debütált Wild Rhythm Smokers-t találjuk szintén egy Lakeside-os dallal a Goin' Up the Clountry-val.
A Lakeside Weekend-ről való negyedik videó lett ezen a héten a tizedik, ez pedig nem más, mint egy jam videó. I'm left, You're Right, She's Gone.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése