2014. április 25., péntek

2014, tizenharmadik hét, Rock and Roll Bajnokság. A lista egyre szélesedik a szó legszorosabb értelmében, mert ezen a héten is három új együttes került fel rá. Köszöntsük a Rockin' Rock Cats-et, a dán Johnny Horsepowert és a Naked Truckerst.
Habár a Mystery Gang valamelyest vesztett a lendületéből és "csak" két számmel szerepel a héten a tizes listán így is övék a legtöbb és leghosszabb megtekintés pozíciója is. A szokásos másodi Flip Flop and the Flyersnek ezúttal nem sikerült pontot szerezni, így a hátrányuk több, mint 100 pontra nőtt.
Az ötödik helyen a Hepcats lassan megérkezik a Hot Road Band nyakára.
A héten a Duckers szrepelt igen kivállóan, sikerült a lista végéről egy hét alatt a középmezőnybe kreülnie. Ez a tény azért is fontos, mert ahogy idén, jövőre is a legjobb 16 csapat indulhat a Rock and Roll Kupában.
A Rockin' RockCats bemutatkozás sem sikerült rosszul, egy az egyben másolták a Group'n'Swing módszerét, akik mögé sikerült felzárkózniuk. Mögöttük kezdődik a bajnokság külföldi szakasza, aDomestic Bumbelbees, Ray Campi, a brazil Mystery Trio, és a Keytoneshez csatlakozott most Johnny Horsepower. Uánnuk ismét egy magyar szakasz jön Tom White-ék által vezetve, hozzájuk csatlakozott most a nemrégiben új videóval jelentkező Naked Truckers.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése