2020. január 23., csütörtök

2019, Ötvenkettedik hét, Top 20

Harmadik het nem kapott pontot az élen álló Big Boobs, de mégsem tudták a követői megelőzni. Mögé a 61. hete a listán található Motoros került, ami nemrég még a kiesés peremén tánolt.
Harmadik helyre csúszott a My Big Fat Baby.
A 14. helyet cserélte le az 5.-re az Ifa megy a hegyen, a másik nagy veterán, ami már 44 hete található a legjobbak közt.
Két dal is többszáz helyet ugorva került a hőszba. a 14. Házörző Blues 163, míg a 15. Brand New Cadillac 373 helyet javított.
Habár három dallal is bővült a lista, egy sem nyitott ezek közül az első húsz között. Az Isztambul a 30., a Going Up The Country a 35., míg a She She Little Sheila a 39.
Három daltól kellett búcsúst vennunk. Az I'm Gonna Home My Baby Tonight, a Great Balls of Fire ás a Szép lányok, jó bor esett ki.
A listán maradók csak egy-két helyet csúsztak hátra. A kiesőzónába négyen tartoznak ezen a héten is. A Szóljon a zene a 7., a Ha eljönnek a tornacipős fiúk a 10., az Esküvő a 11., míg a Whole Lotta Shakin' Goin' On a 19. helyről. Nyolc magyar dal található a listán, ezek közül négy is Komár Lászlóhoz köthető.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése