2015. május 20., szerda

2015, Tizenötödik hét

Ezzel a héttel egy nagy sorozat tört meg.
A Mystery Gang a nyolcadik héttől egyhuzamban megynerte a nézettségi listát. A hetedik héten -ahogy most is- a Nemcsak Berry végzett az élen. Akkor a Mustang Sallyvel, most a Szép lányok Jó borral kerültek a srácok az élre. Megtekintések számában majdnem dupláját érték el a második helyezettnek, míg megtekintési időben majdnem hatszorosát, és egy youtube likeot is kaptak.
A dobogó második fokán a Naked Truckers-t találjuk Big Boobs nevű dalukkal.
A Mystery Gang a héten be kell érje egy harmadik hellyel. A Mintha egy Macskaszem című új daluk megtekintési időben is harmadik.
A örök Mystery Gang kedvenc, a Peggy Sue a negyedik, ezzel "csak" dupláztak a srácok.
Ötödik helyen a CHEVROMANDALA Transit Ride Fenyő Miklóssal kiegészülve. Daluk címe: All Shook Up.
A hét kétséget kizáróan a Nemcsak Berryé. Az I shot the Sherrif a hatodik helyen van, de kapott youtube likeot is, és ez a második legtovább nézett videó a héten.
Nem gyakran fordul elő, hogy nem egy együttes, de egy dal tud duplázni a tizes listán. Ez most a Casino Black jóvoltából az All Shook Upnak sikerült.
Szintén nem gyakori, hogy egy együttest triplázni látunk, de az újonc (már ami a Napi Rock and Rollt ilelti) Nemcsak Berrynek ez is összejött a héten. A mesterhármast a Mustang Sallyvel érték el, és természetesen ez is kapott youtube likeot.
A kilencedik helyen lévő dal is kapott extra liekot, ez pedig nem más mint a Great Balls of Fire a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service-től.
A Duplázás a Chevromandalának is sikerült. Tizedik a Wild one.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése