2015. május 27., szerda

2015, Tizenhetedik hét

Nem is lehetne ennél tökéletesebben debütálni a Spanifer Rodeo​ számára a Napi Rock and Rollon, mint így, rögtön egy első hellyel. A Rollin' Dinamite volt a legnézettebb videó a tizenhetedik héten, és három youtube like-ot is kapott.
Takáts Tamásék is felkerülnek néha-néha a listára, de most az előkelő második helyet szerezték meg a Szeress ma méggel, méghozzá úgy, hogy ezt a dalt nézték a legtovább, és youtube like-ot is kapott.
Szintén kiérdemelt egy youtube like-ot a harmadik helyen lévő Proud Mary a Flip, Flop and the Flyers​ előadásában.
Nem sokkal maradt le a dobogóról a B'15 Rockabilly Band​, akik Nitussal kiegészülve adták elő a Truck Drivin' Man című dalt.
Ez a felállás annyira sikeres volt, hogy az ötödik helyen szontén ezt a formációt találjuk, méghozzá azzal a dallal, amely már szerepel a listán, a Proud Maryvel. Lehet összehasonlítani, kinek melyik verzió jön be. :)
A Naked Truckers​ rendszeresen feltűnik a listán, most a Big Boobs című daluk hozta meg a sikert, a hatodik helyet.
A Mystery Gang​ a lista elején szokott feltűnni, most a nagy klasszikus Peggy Sue a hetedik, és a Mintha egy Macskaszem a nyolcadik.
Ugyanolyan megtekintésszám mellett hosszabb megtekintési idő miatt kilencedik a Crazy Cat & The Blue Moons​, daluk cme You're Heartbreaker.
A Rokafellers a Beatles feldolgozás I Feel Fine-nal a tizedik a héten.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése