2019. október 17., csütörtök

2019, Szeptember

A hónapot a Naked Truckers nyerte a Big Boobs-al. Viszont lehetett pár csalódott videónéző is, akik zene helyett igazi nagy cicikre számítottak, emiatt egy perc alatti az átlagos megtekintési idő.
A második Pedrofon és legnépszerűbb felvételük, az Ifa megy a hegyen két youtube like-kal, és a hónap legmagasabb megtekintési idejével vigsztalódhatnak.
Kissé lemaradva követi őket az idei év eddigi legnagyobb sikere, a Motoros a Rockin' RockCats-től.
A negyedik Országutak csillagának majdnem összejött a két perces átlagos megtekintés. Az előadó a Fifty's Heaven.
A pécsi Flip, Flop and the Flyers a Black tears-szel tért visza a megtekintési listára, ez volt szeptemberben az ötödik legnézettebb.
Csupán egy Bravó Johnny koncerten sikerült résztvenni eddig, de az ott hallott dalok rendszeresen felkerülnek a listákra. A Nagyfenekű nők napja a hatodik volt a hónapban.
Nem maradhatott le maga a Király sem. Elvisnek összejött a két perces megtekintés Az If I Can Dream-mel. Sőt, majdnem két és fél perc is meglett.
A B'15 Truckabilly Trio-nak a nyolcadik helyen kevés hiányzott a két perchez, amit az Esküvővel értek el majdnem.
A hónap kilencedik legnézettebb videójáért, a Szerelemre születtemért a Zorall zenekar felelős, a banda az idei N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on lépett fel.
Bad Moon Rising. Ezzel zárul a havi lista, előadó Mitch Farty és a Dynamite Dudes. Érdekesség, hogy a lista élén álló Big Boobs-na is ő énekel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése