2016. március 4., péntek

2016, Hatodik hét.

A Surfin Zhiguli most debütál a legelső videójával a Napi Rock and Rollon. A Wooly Bully mindjárt hat youtube likeot is kapott, és majdnem kétszer annyi megtekintést, mint a második helyzett. Mivel több, mint 5 likeot kapott, ez extra pont lesz a bajnokságban!
Régen láttuk már az élbolyban a Fifty's Heaven-t. Lehet-e stílusosabban visszatérni, mint a Rázzuk fel a várost című dallal? Pláne, ha youtube likeot is kap az ember (dala).
Ha azt kérdezném látatlanban, hogy mi lehet a listán a harmadik helyezett, tíz fogorvosból kilenc azt mondaná, hog az Ain't Ever Comin' Home a Dynamite Dudestól. És nem tévednének.
Mostanság gyakran előkerül a Rockin' RockCats nemlézető dala a listán. Jelenleg a negyeik az a szertemény, ami úgy kezdőik, hogy a "Plébánosnak...".
Nemrégiben találkozhattunk a B'15 Ice Cold című számával, ami most az ötödik.
A Mystery Gang álmosan kezdte az évet, hatodik a Dobban a szív.
Hetedik helyen az angol Graham Fenton és a Jungle Tigers. Daluk címe: Gunning for the Dog.
Az utóbbi hetek legnépszerűbb Prison Band száma a Cipő tiszteletére előadott Repül a Bálna. A dal ezen a héten a nyolcadik helyre futott be.
A kilencedik-tizedik helyen ismét holtverennyle találkozunk, ami a megtekintések számát illeti. Ahogy mindig, a megtekintési idő segít dönteni. Emiatt lett a kilecedik a Duckers és a Trouble, míg a női rockbanda, a Vasmacska a tizedik helyre szorult a Meghalok, hogyha rám nézellel. Mondjuk nem túl udvarias magatartás... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése