2014. június 5., csütörtök

2014, Huszonegyedik hét.

Az embereknek nagyon bejön a Kínzó vágy a Mystery Gang-től, ezen a héten is sikerült megcsípniük az első helyet.
Ez volt az utolsó hét a Lurdy házas amerikai autós találkozó előtt, nem csoda, hogy a második helyre egy ilyen 2013-as videó került.
A Takáts Tamás Blues Band hetekig távol volt, de nem is akárhogy tért vissza, a harmadik helyen jelent meg a Napi Rock and Rollon talán legnépszerűbb számuk, az Ufót lát a Jeti.
A Chevromandala, ha már felkerült a listára, nem tágít. Az Elvis by Tommal közös Don't Be Crueljük negyedik hete egyfolytában van fent a listán.
Az első négy hely videó közt alig volt külömbség, de a negyedik helyen a Redneck Roadkill sincs nagyon lemaradva a Give me all Your Lovin'-nal.
Megtekintések számában egyezik az előzővel a Pedrofon-tól az Ifa megy a hegyen, de a megtekintések idejében kissé lemaratak, ezért ők a hatodikak.
A Rockin' RockCats lemezbemutatós videói közül ez a harmadik, ami felkerül a listára, ezúttal a hetedikek. Ezen a héten találkozhatunk a listán az Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live-lal is, amint a My Baby Left Me-t adják elő születésnapi koncertjükön.
Holtversenyben a My Baby Left Me-vel a Pedrofon Rock and Roll Kupás jutalomvideója az Isztambul található. Olyan még nem volt a Napi Rock and Roll történetében, hogy két videó az első ízben megtekintésekre és időre is egyezett.
Általában az erotikus autómosások népszerűek szoktak lenni, ezért is indították el 13-an a 2012-ben a Komáromi amerikai autós találkozón készült videót. Azonban nem nagyon jöhetett be a nézőknek, mert igen hamar leállították azt. Ez a tizedik helyre volt elég ezen a kissé gyenge héten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése